Σελίδες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

CYFC RELOADED!!! – Νέος Πρόεδρος- Νέα Ιστοσελίδα- Νέα Αρχή...



Η CYFC αναδιοργανώθηκε και είναι έτοιμη να παλέψει για να ικανοποιήσει και να ξεπεράσει τις προσδοκίες των οπαδών της.

 –Για να διαβάσετε το προηγούμενο άρθρο για την CYFC κάντε κλικ εδώ :http://inspiration-konstantina.blogspot.com/2012/10/cyfc.html

Στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ο νέος πρόεδρος της ομάδας είναι ο Γιώργος Δημητρίου (γνωστός ως Baggio), πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων ο Γιώργος Θεοφανούς και αρχηγός της CYFC ο Σέργιος Σάββα. Οι δύο πρόεδροι ήταν και αυτοί πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ακόμα μία καινοτομία της CYFC είναι η  δημιουργία της δικής της προσωπικής ιστοσελίδας μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των αγώνων, το βαθμολογικό πίνακα καθώς και για τα νέα της ομάδας.





Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα θα λειτουργήσει official store μέσω του οποίου θα μπορείτε να αποκτήσετε την ολοκαίνουργια και εμφανώς βελτιωμένη φανέλα της αγαπημένης σας ομάδας.

Μέχρι και η δημιουργία CYFC TV βρίσκεται στα άμεσα σχέδια σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου. Αναμένουμε με αγωνία και ενθουσιασμό την υλοποίηση και αυτού του στόχου της ομάδας.

Έξοδος CYFC μετά από αγώνα


Αν και η  CYFC αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος λόγω της αναδιάρθρωσης της, οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να ανακάμπτει και να σημειώνει νίκη ρεκόρ στην ιστορία της και την μεγαλύτερη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα 13-0 έναντι της Nation United στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες. 

Της ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και γιατί όχι την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. !!




Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CYFC κάνοντας κλικ εδώ à  http://cyprusfc.wix.com/cyfc#!home/mainPage