Σελίδες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το χορό? ---> Κέντρο Χορού Δήμου Λεμεσού (Κ.Χ.Δ.Λ)



Εδώ και μερικά χρόνια ο Δήμος Λεμεσού δημιούργησε το δικό του κέντρο χορού. Σκοπός του, να βοηθήσει τα ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό.

Το Κ.Χ.Δ.Λ πραγματοποιεί κάθε χρόνο ακροάσεις μέσω τον οποίων επιλέγονται τα άτομα που θα εισαχθούν στην σχολή. Οι μαθητές που θα επιτύχουν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντατικά μαθήματα από έμπειρους καθηγητές ούτος ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο για να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία.




Εννοείται ότι οι μαθητές μπορούν να φοιτούν παράλληλα σε ιδιωτικές σχολές τις επιλογής τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τα επίπεδα που προσφέρονται κάντε κλικ εδώ: http://www.limassolmunicipal.com.cy/dancecenter/classes-gr.html

Εκτός από τα κανονικά μαθήματα προσφέρονται μία φορά την εβδομάδα ‘ανοικτά μαθήματα’ που μπορούν να συμμετέχουν και άλλα παιδιά εκτός από εκείνα που επιλέχθηκαν για το εντατικό πρόγραμμα.


Ο λόγος που έκανα την συγκεκριμένη ανάρτηση είναι για να γνωστοποιήσω την δυνατότητα αυτή που παρέχεται στα παιδιά αλλά και να συγχαρώ το Κέντρο Χορού για αυτή του την προσπάθεια. Σαν άτομο που ασχολήθηκα χρόνια με το χορό στα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια μπορώ να αντιληφθώ πόσο σημαντικό είναι να παρέχεται η βοήθεια που χρειάζεται στα παιδιά που θέλουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στο πεδίο αυτό.


Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στην Κύπρο και μόνο με την βοήθεια της πολιτείας θα καταφέρουν να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι ικανότητες τους. Το κέντρο χορού είναι μία πολύ καλή αρχή, ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες στήριξης ταλαντούχων παιδιών στο άμεσο μέλλον.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο : 25-745919
Η επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου χορού :   http://www.limassolmunicipal.com.cy/dancecenter/info-gr.html